Helyszín: Budapest Hilton

Így adjunk hangsúlyt a szemöldöknek

A natúr smink éke a hangsúlyos szemöldök, amit nagyon csúnyán el is lehet rontani. Véger Fibi sminkes megmutatta, hogyan készítik a profik.

Véger Fibi neve fogalom, minden LookBook címlaplány az ő sminkjében tündökölt. Dobó Áginak egy natúr sminket tett fel. A szemöldökkészítést lépésről lépésre meg is örökítettük.

„Ági szemöldökét ceruzával igazítottam meg, a szemöldök felső vonalát és a végét, a sajátjához képest pedig megemeltem – árulja el Véger Fibi. – Kicsivel melegebb árnyalatú, barna szemöldök ceruzát használtam, mint az eredeti szín. Egyrészt, mert ez lágyítja az arcot, másrészt pedig, mivel épp egy natúr smink készül, a szemöldök kapott általa egy erőteljesebb hangsúlyt. Miután ceruzával kitöltöttem a szemöldökszálak hiányát, egy spirál kefével át is fésültem az egészet, így az előzőleg megrajzolt vonalat át is puhítottam. Mivel az most nagyon trendi, a szemöldökzselével a szálakat felfelé fésültem. Befejezésképpen, a szemöldök alsó vonalához, ott, ahol a legnagyobb ív van, tettem egy nagyon picike világos korrektort, ezzel varázsoltam plasztikussá a hatást. A sötét szín és a világos korrektor ugyanis kiemelik egymást.”