Hóban, fagyban

Nem elég, ha sapkát, sálat veszünk, és beburkoljuk magunkat egy melengető kabátba, a bőrünket és a tincseinket is fel kell készítenünk a zord időjárásra!
Összeállította: Balogh Edina Blanka

 

A bőrünket éppen úgy fel kell vértezni a hideggel szemben, mintha csak felöltözködnénk meleg ruhákba. A könnyed állagú krémeket váltsuk gazdag textúrájúakra, például a természetes vajakat vagy olajokat tartalmazó kencék tökéletesek. Hiszen ezek könnyen beszívódnak, mégis hatékonyan hidratálnak. De az év végi hajrával járó stressz is nyomot hagyhat a bőrünkön, ami ellen a legjobbak a sejtmegújító, regeneráló készítmények, egy lazító fürdő vagy éppen egy kényeztető arcmasszázs, ami abban is segít, hogy a különböző összetevők hatékonyabbak legyenek.

1. Ajándékcsomag arcmasszázs roller Ebelin – DM 3999 Ft 2. Bergamot tusfürdő hab L’Occitane 5290 Ft 3. Angels Delight fürdőbomba Lush 1690 Ft 4. Sejtmegújító krémes éjszakai arcápoló Yves Rocher 11 990 Ft 5. Argánolajos testápoló Ziaja 1795 Ft

 

A tincseink most még sérülékenyebbek, mint bármikor: vagy a sapka alatt vannak, vagy a fűtött, száraz levegőjű lakásban. Éppen ezért extra törődésre van szükségük. Hetente legalább egy-két alkalommal használjunk mélyen ható pakolást, ami új élettel tölti meg a szálakat. Ahogy a bőrünkre, úgy a hajunkra is tökéletesek a shea vajban, argánolajban gazdag ápolók, de a selyem- vagy kasmírproteinek is jöhetnek, mert puhává varázsolják a hajunkat. Azért pedig, hogy ünnepi fényben tündököljenek a tincseink is, a ragyogásfokozó termékek gondoskodnak.

1. Kasmír hajszérum Ziaja 1775 Ft 2. H’suan Wen Hua tápláló hajpakolás Lush 5590 Ft 3. Ragyogásfokozó hajspray Douglas Hair 3490 Ft 4. Sheás sampon The Body Shop 2390 Ft 5. Hajvégápoló szérum Balea Professional – DM 899 Ft