Girl’s night

Nasi és kedvenc sorozat bekészítve, barátnő áthívva – nem is kell több egy tökéletes kuckózós estéhez. Na de mégis: a legújabb beauty kellékek!
Fotó: Barbay Csaba, Getty Images Hungary, Netflix Styling: Balogh Edina Blanka

 

Nincs kedvünk kimozdulni otthonról, és ránk férne egy kis töltődés? Hívjuk át a legjobb barátnőnket, és kezdődjön a filmekbe illő csajos este! Amíg megolvad a csoki a fondühöz, és kipattog a kukorica, dobjunk fel egy tápláló pakolást, ami a hét minden fáradalmát elfeledteti velünk. Próbáljunk ki egy mennyei aromájú arc- vagy testápolót, és közben még néhány illatgyertyát is meggyújthatunk, hogy az idegeink végképp kisimuljanak, és teljes legyen az élmény. De egy ilyen este arra is tökéletes, hogy végre rendbe tegyük a manikűrünket és lakkozzunk, vagy például kipróbáljunk egy vérforraló rúzst. Ki tudja? Talán a mozizás után mégiscsak kedvünk támad kimoccanni otthonról…

1. Fondübögre Butlers 2990 Ft 2. ASUS VivoBook laptop Notebook.hu 249 900 Ft 3. Mécsestartó Butlers 1990 Ft 4. Alma-fahéj illatú teamécses Profissimo – DM 1249 Ft/szett 5. Bársonypárna Butlers 5990 Ft 6. Harmónia otthongyertya L’Occitane 7050 Ft 7. Kínai ginzeng és rizs revitalizáló arcmaszk The Body Shop 9590 Ft 8. Körömlakk Douglas 2490 Ft 9. Rózsavaj hidratáló nappali arckrém Ziaja 1799 Ft 10. Holo Mask ragyogást adó, holografikus hatású arcmaszk Pupa Milano 3690 Ft 11. Célzott hatású szemkörnyék- és ajakápoló Yves Rocher 7490 Ft 12. I’m sexy vinyl hatású, folyékony ajakrúzs Pupa Milano 2690 Ft 13. Epres testvaj The Body Shop 5690 Ft 14. Csapó Tiger 1500 Ft 15. Mitomo csiganyál-esszencia maszk Marionnaud 990 Ft

 

A legmenőbb sorozattippek

Versenyben a trend: Ez a divat
Ez az a valóságshow, ami minden trendmániást bevonz, hiszen itt nem csak a dráma, de a divat is fókuszba kerül. Szerte a világból érkeznek a tehetséges dizájnerek, hogy megmérkőzzenek egymással a fődíjért, ami valójában nem is a 250 ezer dolláros nyeremény, hanem a belépő a nagybetűs tervezők közé.

Francia báj: Emily Párizsban

A francia főváros és cuki bézánások sora – valljuk be, a nagy lezárások közepette üdítő volt az első széria, minden limonádéjával együtt. Nem véletlen, hogy a 2020-as év legnézettebb komédiája lett a Netflixen. Így nem is csoda az sem, hogy a második évad hamarosan debütál. A forgatáson készült fotók már most árulkodóak: izgalmas, sőt egyenesen inspirálóak lesznek a szettek, érkeznek új szereplők… Nincs mit tagadni – a mostani húszas generáció számára ez az új Szex és New York, pláne úgy, hogy a két sorozat „apukája” is ugyanaz, Darren Star.

Családi perpatvar: Dinasztiák

Adott két család, akik viszálykodnak egymással. Hallottunk már ilyet, az tény, de a Carrington és a Colby család viaskodása tényleg nagyon izgalmas. Amint rendesen elkeverednek a szálak, be is indul a sztori. Akik imádták a Pletykafészket, nem fognak csalódni, hiszen közös a két sorozat alkotógárdája.

+1: Szex és New York-maraton

Amíg várjuk az új, „And Just Like That…” címre keresztelt szériát (őszre ígérték a készítők), elevenítsük fel a nagy klasszikust. Már csak azért is, hogy legyen összehasonlítási alapunk. Hiszen Kim Cattrall nem csatlakozott Carrie, Miranda és Charlotte csapatához. A történetet még nagy titok övezi, de egy biztos: trendből nem lesz hiány, hiába múltak el az évek, a divatmánia most is megkapta a legnagyobb főszerepet. A pityergés pedig sajnos biztos adott lesz… Carrie jó barátja, Stanford még ott volt a forgatáson, de a karaktert alakító Willie Garson már nem érhette meg a bemutatót, elragadta a hasnyálmirigyrák. De utolsó szerepe pont a számára legnagyobb sikert hozó is volt egyben.