Feel the fall

Itt az ideje, hogy tetőtől talpig regenerálódjunk, eltüntessük az elmúlt szezon nyomait, és felpezsdülve várjuk az őszt!
Összeállította: Balogh Edina Blanka

Ébresztő a bőrnek

Az őszies fényekben tűnik fel igazán, hogy a nyár milyen nyomokat hagyott a bőrünkön: kissé fakóvá és élettelenné vált, hiszen a napsütés, a szél és a klíma is megviselte. Első lépésként kezdjünk egy alapos radírozással és hámlasztással, hogy megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől. Ezek után jöhetnek a regeneráló és ragyogást adó készítmények, amelyek új élettel töltik meg a bőrt. Végül pedig megkoronázhatjuk az egész beauty-hadműveletet vitalizáló, frissítő krémekkel!

1. Balea vitalizáló tusfürdő DM 349 Ft 2. Tisztító krémhab L’Occitane 6090 Ft 3. Intenzív regeneráló maszk Douglas Nutri Focus 3490 Ft 4. IOMA hámlasztó emulzió Marionnaud 11 150 Ft 5. Easy Peeler testradír Lush 1990 Ft 6. Ragyogásfokozó C-vitaminos fátyolmaszk The Body Shop 1390 Ft

Őszi tincsmentés

Nemcsak a bőrünknek, hanem a hajunknak is szüksége van ilyenkor alapos regenerálásra. Elsőre talán furcsának tűnhet, de a fejbőrünknek is szüksége van alapos radírozásra, ami után szinte fel fognak lélegezni a hajhagymáink. Vessünk be helyreállító maszkokat, mélyen ható, hidratáló termékeket. Na, és fontos, hogy búcsút intsünk a töredezett hajvégeknek is, hogy az egész frizuránk megújulhasson!

1. Instense Repair hajkúra DM 499 Ft 2. Hajtöredezettség elleni erősítő szérum Yves Rocher 2190 Ft 3. Ragyogást adó, hidratáló CC krém Douglas Hair 2990 Ft 4. Hair Rituel by Sisley tápláló hajolaj Marionnaud 28 490 Ft 5. Gentle&Balance kondicionáló L’Occitane 5990 Ft 6. Fuji Green Tea radírozó sampon The Body Shop 5490 Ft