Elő a kis feketét!

Coco Chanel óta tudjuk: a kis fekete ruhának minden nő szekrényében ott kell lapulnia! Általa akár egy otthoni szilveszteri partit is feledhetetlenné tehetünk
Fotó: Zsólyomi Norbert Styling: Sági Ildikó Smink: Gyetvai Viktória Haj: Barsi Balázs Szöveg: Zellei Dóra

 

A francia dizájner által megtervezett modell 1926-os debütálása óta számos változatban elkészült, de az átlós vonala az egyik védjegye maradt. Mutatunk két új, mégis klasszikus, ünnepi verziót, melyekben nem csak idén dobhatjuk fel a szilveszteri hangulatot, de a jövő évi partin is nyugodt szívvel tündökölhetünk. Modellünk: Sándor Orsi.

Ha a kényelem az első

Spagettipántos, szaténból készült, és nagyon kényelmes – a leírás akár egy hálóingről is szólhatna, nem véletlenül, az új alkalmi ruhák alapfazonjai azt is idézik. Ami viszont kifinomultan elegánssá teszi őket, az a sok apró részlet. Ezen a modellen például a lágy esésű dekoltázs és az átlós slicc feletti, szaténnal bevont gombsor, mely minden feltűnősködés nélkül, finoman partiruhává avatja ezt az egyszerű, de annál nagyszerűbb szabást. Már csak pár aranyszínű, csillogó kiegészítő kell hozzá, de vigyázzunk: ne vigyük őket túlzásba!

Szaténruha Zara 8995 Ft, velúr kistáska Mango 9995 Ft, gyűrűszett Bijou Brigitte 2490 Ft

Ha a csillogás a lényeg

A szinte már ezüstnek ható, fekete alapú, sűrű fémszálas anyag nagyon jó választás, hiszen abszolút flitteres hatást kelt, mégsem potyog róla semmi feleslegesen. Amitől pedig mainak hat az ilyen ruha, az a félvállas szabás – hagyjuk is bátran érvényesülni. Ha az egyik karunkat így nagyon csupasznak érezzük, tegyünk fel feltűnő, lógós fülbevalót, de a többi kiegészítő maradjon egyszerű, mint például ez a pántos, minden külön ékesítés nélküli szandál.

Félvállas ruha Mango 9995 Ft, fülbevaló Swarovski 92 900 Ft, metál szandál Mango 9995 Ft

Új év, új kezdet

Modellünk, Sándor Orsi szereti megadni a módját a karácsonynak. Hogy családjával kellőképpen ráhangolódjanak az ünnepekre, már hetekkel előtte feldíszítik a fát. „Ráadásul, újévkor így könnyebb megválni tőle. Általában elsején mi már bontjuk is le, hogy tiszta lappal induljunk tovább a következő esztendőnek. Bevallom, nem vagyok egy nagy szilveszterezős. Ha akad egy jó program, és a nagyszülőkre tudjuk bízni a gyerekeket, szívesen csatlakozunk, de nincs ez minden évben így. Az, hogy most otthon leszünk, nekem nem újdonság. Nem panaszkodhatok: három fiúval bulizhatok… A férjemmel és a két kisfiammal.”