Díva vagy dáma?

Partira való csillogó makeup vagy elegáns ünnepi megjelenés? Csupán néhány sminktermék a különbség, mutatjuk, melyek ezek!
Fotó: Barbay Csaba Styling: Balogh Edina Blanka

 

Az ünnepi időszak alatt egymást érik a különböző összejövetelek és partik, így már csak az a kérdés, hogy milyen sminkkel szeretnénk lenyűgözni a többieket: diszkóssal vagy elegánssal? Az elsőnél ne fogjuk vissza a ragyogást adó termékeket, akár a szemhéjunkra és a szánkra is kerülhet csillogó festék. A másiknál azonban inkább egy drámai rúzs érvényesüljön, és a makeup többi része csak finoman sziporkázzon.

Egyszer díva…

Először mutatjuk, mely beauty termékek segítségével varázsolhatunk igazi csillogó partikirálynőt magunkból!

1. Könnyed állagú alapozó Douglas 6490 Ft 2. Jeffree Star Velvet Liquid Lipstick folyékony rúzs Marionnaud 7050 Ft 3. My Precious Mascara ívelő szempillaspirál Marionnaud 4990 Ft 4. Glitteres körömlakk Douglas 1990 Ft 5. Riche Créme ragyogást adó szépségelixír Yves Rocher 9990 Ft 6. Karácsonyi highlighter The Body Shop 5390 Ft 7. The Dark Side of Beauty multi fényvisszaverő szemhéjfesték Pupa Milano 3690 Ft 8. Carolnia Herrera Good Girl Glorious Gold parfüm – gyűjtői kiadás (EDP 80 ml) Douglas 40 990 Ft

…másszor dáma

Most pedig azt mutatjuk meg, hogy mindössze négy termékcserével miként varázsolhatjuk inkább drámaibbá a sminkünket!

Igéző csók Akár egy szilveszteri partin is a középpontba kerülhetünk egy csillámokkal dúsított folyékony rúzzsal, viszont a karácsonyi fotókon szebben mutat egy vörös tónusú rúzs.

Pillázzunk A csillogó sminknél elég, ha egy finoman ívelő spirált használunk, ami hosszabbá teszi a pilláinkat, míg a drámai sminknél fontos, hogy kellően karakteressé tegyük őket egy volument adó változattal.

Ez szemrevaló! Ne féljünk attól, hogy a szánkat és a szemünket is hangsúlyozzuk a bulis sminknél, csak arra ügyeljünk, ha aranyló rúzst választunk, a szemhéjunkra kicsit sötétebb, füstös hatású festék kerüljön. A dámás verziónál pedig a piros ajkakat a legjobban egy finoman tündöklő, aranyló púder egészíti ki.

Lakkos csere Maxoljuk ki a diszkós hatást, és a körmeinket se hagyjuk ki az extra csillogásból! Viszont az elegáns megjelenéshez jobban passzol egy piros lakk, ami vonzza a tekintetet.

1. I’m Divine fémes hatású rúzs Pupa Milano 3690 Ft 2. 24H Super Power tartós, volument adó szempillaspirál Douglas 5990 Ft 3. Csillogó hatású szemhéjpúder Yves Rocher 2390 Ft 4. My Palatial Party körömlakk Marionnaud 1690 Ft