Day&Night

Elég pár terméket lecserélni a megszokott festékeink közül, hogy teljesen megváltozzon a sminkünk – mutatjuk, hogy lesz a natúrból alkalmi makeup.
Fotó: Barbay Csaba Styling: Balogh Edina Blanka
All-In-One Instablur primer sminkalap The Body Shop 5490 Ft, Make me Happy My Radiance Pen korrektor Marionnaud 3990 Ft, Make Me Happy My Color Sun bronzosító Marionnaud 5550 Ft, My Cheek Palette pirosító paletta Douglas MakeUp 4990 Ft, Ragyogó fiatalság highlighter duó Yves Rocher 5490 Ft

1. csere: Alapozós indítás

A „no makeup” hatáshoz elegendő, ha egy könnyed BB vagy CC krémet viszünk fel, ami üdévé teszi a bőrt. A komolyabb sminkhez viszont elengedhetetlen egy magasabb fedésű alapozó.

Nappali: Fresh Nude könnyű fedésű BB krém The Body Shop 5190 Ft

Esti: Ragyogó fiatalság alapozó Yves Rocher 5990 Ft

2. csere: Pillás variálás

Nappalra sokszor elég egy rétegben felvinni a pilláinkra az ívelő spirált, de ha randevúra készülünk, akkor jöhet egy hosszabbító és dúsító változat, ami drámaivá varázsolja a tekintetet.

Nappali: Panoram’Eyes Mascara hajlítható szempillaspirál Douglas MakeUp 6490 Ft

Esti: Vamp! All In One mascara hosszító és dúsító szempillaspirál Pupa Milano 4190 Ft

3. csere: Szemrevaló trükk

Az irodába tökéletes egy visszafogott, nude színű vagy finom rózsaszínes szemhéjfesték, de az esti partira használjunk egy erősen pigmentált, sötét tónusú verziót, amivel dögös, füstös szemsmink készülhet.

Nappali: Make me Happy My Silky Eyeshadow szemhéjpúder Marionnaud 3590 Ft

Esti: Black Eyeshadow Palette 3 színű erősen pigmentált szemhéjfesték Pupa Milano 5050 Ft

4. csere: Csókból jeles

A natúr hatású sminket koronázzunk meg egy könnyed ajakbalzsammal, ami lehet enyhén színezett is. Az esti megjelenéshez pedig jöhet egy vad és szupertartós ajakrúzs.

Nappali: Mennyei ajakbalzsam L’Occitane 6990 Ft

Esti: Tattoo forever tartós ajakrúzs Douglas 3490 Ft