Crop top, avagy villantani tudni kell!

A crop top azért annyira népszerű, mert tökéletesen betartja a jó ízlés határait. Úgy szexi, hogy közben nem közönséges.
Összeállította: Molnár Anikó

 

Láttatni enged, de még teret ad a fantáziának – ez a crop top-villantás lényege, hiszen csupán egy pár centis sávot mutat meg a hasból, illetve a hátból, a dekoltázsból pedig szinte semmit, ugyanis legtöbbször teljesen zárt. Olyan, mintha elfogyott volna az anyag, amiből készült a felső – és ez annak idején, a második világháború idején így is volt, valójában azért jött létre a crop top, hogy megtakarítsák az alapanyag egy részét. A nyolcvanas éveket taposta már a divattörténelem, mire végre elfogadott lett és széles körben viselni kezdték, köszönhetően Madonna híres-neves fekete necc topjának, illetve a Flashdance berobbanásának.
Igen, ha pár centi látszik a hasból, akkor az egyet jelent azzal, hogy magas derekú szoknyával vagy nadrággal viseljük, amelyekből ez esetben kerüljük a rövid fazonokat, tehát a lábainkat se emeljük ki. Mégis, minden divatszabály betartása mellett se javasoljuk, hogy ebben menjünk dolgozni, munkaidőn túl hordjuk, vagy alkalmakra. Na de hogyan is öltözzünk hozzá konkrétan? Mutatjuk egy croptop két életét. Így öltözz fel hozzá!

Laza az alkalom?

Egy kényelmes délutánhoz vagy hétvégéhez tökéletes ez a szett. Akár a barátaiddal találkozol, akár randid van, ebben az összeállításban tutira önmagad leszel.

1. Könnyű croptop Bershka 5995 Ft 2. Lánc ródium bevonattal Swarovski 34 500 Ft 3. Sportcipő Helly Hansen 34 990 Ft 4. Farmer ceruzaszoknya Reserved 6995 Ft 5. Telefontartó táska Wittchen 7760 Ft 6. Croptop ing Aygills – Van Graaf 14 990 Ft

Pár fokkal elegánsabb?

Ha húzunk hozzá egy blézert, meg egy laza szabású nadrágot, a croptop szexisségét azonnal lágyítani tudjuk. Így már egy különleges eseményhez is passzolni fog.

1. Könnyű croptop Bershka 5995 Ft 2. Barna hátizsák Heavy Tools 10 990 Ft 3. Kockás zakó Levi’s 21 990 Ft 4. Műanyag keretes napszemüveg H&M 2495 Ft 5. Szögletes sarkú szandál CCC 28 995 Ft 6. Vászon halásznadrág Pull&Bear 12 995 Ft

Plusz darabok

Galériánkban mutatunk még pár, jól kihasználható crop top felsőt:

H&M, 1295 Ft
C&A, 2795 Ft
Reserved, 7995
H&M, 990 Ft
Reserved, 6995 Ft
C&A, 2795 Ft