Bolondos új évet!

Hogyan lehet vicces és trendi a szilveszteri partidekorációnk – amiért ráadásul kicsik és nagyok is odáig lesznek? A mesefiguráknál nincs most menőbb!

Bizony, a mese-tematika most abszolút hódít, ha bulidekorról van szó, és egyáltalán nem csak a gyerekbulik esetén. A Disney-mesék mindig is nagy kedvencek voltak, nem véletlenül kapható most is rengeteg felnőtt ruha is ilyen mintával. És nem csak szabadidő- és alvóruhák, hanem bulizósabb darabok és a bulihoz tartozó dekorációs elemek is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés

Abszolút sztár: Mickey egér

Bizony, még mindig ő a legnépszerűbb, és legtrendibb is egyben, tele vannak vele a divatüzletek és a játékboltok is. És a partikba is beszivárog: egy Mickey-s szilveszteri dekorációval egyértelműen learathatjuk a babérokat. A kicsiknél egyértelmű kedvenc, a felnőtteknek egy kis nosztalgiát is jelent, de még azok is Mickey mellé állnak, akiket sokszor a legnehezebb meggyőzni arról, hogy ami cuki, az menő is lehet: a kamaszok! Az egérmintás cuccok bizony még őket is meghódították!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Manuela Maldonado (@manuela11_23) által megosztott bejegyzés

DIY buli

A Mickey-mintában van egy nagyon jó dolog: már a sziluettjéről tudja mindenki, hogy miről (kiről) van szó, sőt, igazából egy kerek fej és két kerek fül elég ahhoz, hogy menő mintás dekorunk lehessen. Mert ezt aztán nem nehéz akár saját kezűleg megvalósítani: készülhet Mickey-fej formájú keksz, mézeskalács, készíthetünk papírgirlandot, nyomdázhatjuk papírpohárra, rajzolhatjuk üvegfelületekre – engdjük el a képzeletünket, és ne akarjunk tökéletesen hibátlanul alkotni. Sokkal jobb, ha már a bulira készülődés is bulis, és nem feszülős, és valójában ez az ünnepek lényege, nem igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steph’s Macarons, LLC (@stephsmacarons) által megosztott bejegyzés

Egy kis segítség, ha nem csak saját készítésű dolgokkal szeretnénk tarolni, szuper Mickey-s holmik a galériában.

45 cm-es sárga-fekete Mickey egeres fólialufi Partypoint 2190 Ft
Dzsörzépóló nyomott motívummal H&M 3990 Ft
Mickey Mouse papucs Sinsay 3995 Ft
Mickey Playful maszk Partypoint 790 Ft
Kapucnis felső mintával H&M 9295 Ft
Mickey és barátai matricaszett Játéksziget 899 Ft
Gyerek melegítőfelső Sinsay 2995 Ft
Mickey Playful műanyag asztalterítő Partypoint 1790 Ft
Karácsonyi pulóver C&A 9995 Ft
Minnie és Mickey Mouse papír zsebkendő Kartika – Rossmann 989 Ft
Minnie 5 db-os nyomdaszett Játéksziget 2199 Ft