Legyen boldog a karácsony!

Milyen az álomkarácsonyod? Írd meg nekünk, hogy jótevő angyalként mivel lepnéd meg szeretteidet. Hiszen az önzetlen kívánságok valóra válhatnak...
Fotó: Barbay Csaba

 

A karácsony mindannyiunk számára egy különleges alkalom, amikor a mások iránt érzett szeretet, a meghitt, ünnepi hangulat és az ajándékozás öröme kiteljesedhet. Ezt az élményt idén az ÁRKÁD angyalkáinak segítségével teheted még emlékezetesebbé: írd meg nekünk, hogy milyen a te álomkarácsonyod, s írd meg azt is, hogy jótevő angyalként milyen ajándékot választanál az ÁRKÁD üzleteinek kínálatából, vagyis mivel lepnéd meg szeretteidet. Az ÁRKÁD angyalkái lehet, hogy épp téged választanak, s valóra váltják önzetlen kívánságodat.

Dobd be az ÁRKÁD Angyalkáinak írt leveledet a Szeretetpostaládák egyikébe. A legszebb levelek írói közül kerül ki 4 gyermek és 4 felnőtt, akik önzetlen kívánságukkal, szeretetükkel karácsonyi angyalokká válhatnak. A pályázat nyerteseinek ugyanis teljesítjük kívánságait: az ÁRKÁD üzleteinek kínálatából választott ajándékokkal tesszük varázslatossá szeretteik karácsonyát.

Ismerd meg a Szeretetposta részvételi szabályzatát: https://arkadbudapest.magic-christmas.hu/arkad-szeretetposta.