Be happy!

Ne hagyjuk, hogy magával rántsanak minket a hétköznapok! Vessük be ezeket a termékeket, amelyek nemcsak könnyedek, de a hangulatunkra is hatással vannak!
Fotó: Barbay Csaba Styling: Balogh Edina Blanka

 

Mintha csak egy hőlégballonon repülnénk a melengető őszi napfényben, és a környező tájban gyönyörködnénk… Garantáltan egy ilyen jelenetbe képzeljük magunkat, ha olyan termékeket használunk, amelyeknek az állaga pillekönnyű, gyorsan beszívódóak, és frissítő, energetizáló hatásúak. Így biztosan könnyebben vesszük majd az akadályokat még egy borús napon is, a bőrünk pedig extrán hidratált és rugalmas lesz!

1. Sleepy hangulatjavító hatású szappan Lush 1890 Ft 2. Hydra Revolution intenzív hidratáló maszk Pupa Milano 5930 Ft 3. Ayres Pampas Sunrise gyorsan felszívódó kézkrém Marionnaud 3350 Ft 4. Immortelle Precious könnyű textúrájú krém fényvédővel SPF20 L’Occitane 16 350 Ft 5. Frissítő hidratáló testápoló spray Douglas Essential 2490 Ft 6. Coco Calming frissítő, hidratáló arcpermet The Body Shop 2790 Ft 7. Energizáló, hidratáló arcmaszk Yves Rocher 950 Ft