A szezon sztárja

Akik imádják a szupernőies megjelenést, örülhetnek annak, hogy a klasszikus tűsarok ismét színre lépett. Mutatjuk a kedvenceinket!
Fotó: Barbay Csaba Styling: Sági Ildikó

Narancssárga Zara 9995 Ft, pasztell-lila Donna Italiana – Punto 26 500 Ft, pink velúrbőr Salamander 32 990 Ft

Sokszor leírták már, sőt. Megpróbálták a dizájnerek pótolni is, de hiába az egyébként sokkal kényelmesebb vastag, teli vagy törpe-, a tűsarok nem adja meg magát. És nem véletlenül, mert pótolhatatlan hatalommal bír. Az eredeti, vékony sarkú tipegő ugyanis többszörösen segít nekünk abban, hogy magabiztosságunk teljében legyünk. A plusz centik miatt által nemcsak magasabbak leszünk, de optikailag meghosszabbítja, ezáltal pedig karcsúsítja is a lábat, miközben kicsinyíti, így kecsesebbé varázsolja a lábfejünket. Ráadásul megköveteli tőlünk az egyenes testtartást, hiszen biztonsággal csak úgy tudunk benne lépkedni, ha közben ki is húzzuk magunkat. Az pedig, hogy minden szettet stílusossá tesz, már csak ráadás.

Idén tavasszal viszont ne csak a formára, hanem a színre is figyeljünk! Ha bátrabbak vagyunk, az igazán élénkre, a pinkre vagy a narancssárgára voksoljunk, de ha kerüljük a feltűnést, akkor a pasztell árnyalatokat is választhatjuk.